Op 16 maart vindt er in het Middendorpshuis aan de Grotestraat te Den Ham een LEGPUZZELWEDSTRIJD plaats. Inloop en registratie vanaf 9.30 uur. Start is 10.00 uur. De Oudheidkundige Vereniging Den Ham Vroomshoop organiseert deze Legpuzzelwedstrijd samen met Rudy Veldkamp Jumbo Supermarkt: VEURMEKAAR.

We legpuzzelen ‘’Trots op Den Ham’’ waarin markante punten in het brinkdorp Den Ham wordt uitgebeeld. De legpuzzel bestaat uit 1.000 stukjes en wordt aangeboden door de Rudy Veldkamp Jumbo Supermarkt.

Inschrijven per duo, voor deze wedstrijd, kan tot 12 maart via: geschiedenis@okv-den-ham-vroomshoop.nl daarvoor nodig je naam, naam van het team en van de twee deelnemers (dus duo) en telefoonnummer. We hebben ruimte voor maximaal 8 (duo=2 personen) teams. De volgorde van (complete en juiste) aanmelding gaat de deelname bepalen. Tafels en stoelen zijn aanwezig. De toewijzing van de tafels is willekeurig. De organisatie streeft naar gelijke omstandigheden. Er mogen geen extra hulpmiddelen worden gebruikt (sorteerbakjes, dekselhouders etc.)

Er zijn prijzen (uitgaven van de OKV) voor de winnaars en daarnaast wordt de koffie en thee beschikbaar gesteld voor de deelnemers door de Oudheidkundige Vereniging Den Ham Vroomshoop. Een eenvoudige lunch (zelf te ‘’maken’’ door de deelnemers) wordt verzorgd door Rudy Veldkamp Jumbo Supermarkt, daarvoor gebruiken we een verplichte 30 minuten lunchpauze (12.00-12.30 uur) in de wedstrijd. De prijsuitreiking is nadat alle legpuzzels (bijna) afgerond zijn. Het is een wedstrijd, maar het gaat natuurlijk om een gezellig samenzijn in een bijzondere omgeving, namelijk de expositie ‘’Van streek in Taal en in Beeld’’ samen met Expositiehuis Den ham. Natuurlijk zijn bezoekers van harte welkom en nodig je vrienden en familie uit, kan men gelijktijdig de expositie bezoeken. Wil je meer weten neem contact op met GerritJH Kuiper 0612992012. OKV Den Ham Vroomshoop. Voorbereiding kan zie: https://www.puzzel-1000-stukjes.nl/tips-om-snel-te-puzzelen/